Om oss

Om oss

Vi som
jobbar här

Vi är ett glatt gäng med olika bakgrunder inom idrott som helt enkelt älskar padel och allt som sporten har att erbjuda.

Björn Melin

Delägare &
Personlig tränare

Tidigare professionell hockeyspelare som skolat om sig till personlig tränare. Äger och driver även Speedcenter, en träningsstudio som ligger vägg i vägg med Jönköping Padel Center.

Favoritslag: Smash

Det bästa med padel: Ett bra sätt att umgås på

Andreas Wilsander

Delägare, Platsansvarig & Padeltränare

Entreprenör med gedigen racketkarriär bakom sig inom både tennis och squash. Utbildad padeltränare via Sveriges Padelförbund samt ett flertal Padel MBA i Spanien. Arbetar även med våra padelresor till Mallorca samt driver eget bolag inom affärsutveckling och produktionsprocesser.

Favoritslag: Volley

Det bästa med padel: Social och rolig racketsport med hög grad taktiskt genomförande

Johan Davidsson

Delägare, Padeltränare
& Föreläsare

Tidigare professionell hockeyspelare som även arbetat ett antal år i den sportsliga ledningen för HV71. Har under senare åren utbildat sig till padeltränare via Sveriges Padelförbund och håller i kurser och privatlektioner. Arbetar även som föreläsare.

Favoritslag: Backhand

Det bästa med padel: En bollsport som bjuder på stor variation av fart och finess

Jönköping Padel Center

Jönköping Padel Center har idag 3 banor med panoramaglas på samtliga banor. I padelhallen finns en trevlig loungedel och konferensrum. All bokning av banor, kurser och aktiviteter på Jönköping Padel Center sker via MATCHi.se. Där läggs även kurser upp löpande. Välkommen att spela padel hos oss!

Hyra rack & köpa bollar

Du kan enkelt hyra rack och även köpa bollar hos oss på Jönköping Padel Center. Det finns omklädningsrum för herr och dam, samt padelshop som är öppen på bemannade tider.  

Att spela padel

Padel spelas i antingen dubbel eller singel, inomhus eller utomhus. Padelbanan har väggar runt om, i dessa får bollen lov att studsa vilket bidrar till snabba förändringar i spelet. Padel är en riktigt kul sport som passar vuxna och barn i alla åldrar. 

Kontakta oss

Hör gärna av dig så berättar vi mer om vad Jönköping Padel Center erbjuder.