Kurser

För att fler skall komma igång med alternativt förbättra sin padel startar vi nu kurser. Varje kurs är en timme och det finns nivåer för alla spelare.

Varje kurs har begränsat antal platser. Anmälan och betalning sker via Matchi alternativt till respektive kursledare. Först till kvarn som gäller!

Aktuella kurser finner Ni på www.matchi.se

 

Övriga kurser/lektioner:
Ni kan även boka privatkurser/lektioner, se nedan.

Joaquin Zalazar

Från och med  2018- 08-05 kommer det finnas möjlighet att boka Joaquin för privatkurser/lektioner. Måndagar – Fredag mellan kl.08.00-15.00. Under perioden 190425-190530 är Joaquin ledig för studier och kan ersättas av andra tränare vid behov.

Född och uppvuxen i Argentina, där jag ägnade mycket tid åt att spela rugby och padel. I Argentina var padel väldigt populärt i början av 90 talet, jag spelade professionellt, reste runt hela Argentina och blev juniormästare och även mästare i U23. Jag bestämde mig dock senare att fortsätta den professionella banan men inom rugby. Jag har spelat rugby i Italien, England, Schweiz och Spanien. Efter min rugbykarriär ställde jag om och började jobba som kock. Idag äger och driver jag restaurang Matstudionjkpg på Bymarken.

Email: info@jonkopingpadelcenter.se

 

Staffan Petersson

Från och med  2018- 09-01 kommer det finnas möjlighet att boka Staffan för företagskurser.

Uppvuxen i Jönköping. Utbildad på universitet i Örebro som idrottslärare. Jobbar idag på Sanda idrottscentrum där vi har en rad olika inriktningar för de elever som vill ägna sig åt sin idrott på nationell nivå. Jag är grundare till PRO Athlete som är ett utbildningsföretag och ger europeisk Licens för Personliga Tränare och likaså Certifierar vi massörer. Hela mitt liv har bestått av idrott såsom tennis, fotboll, boxning men på senare år fördjupat mig inom fysträning. Certifierad hos Gray Institute inom ”Applied Functional Science. Samarbetar idag med en rad olika idrottsföreningar och ägnar all min lediga tid åt padel och familj.

Email: staffan@proathlete.se