Kurser

Vi startar kontinuerligt nya kurser. Varje kurs är en timme och det finns nivåer för alla spelare.

Varje kurs har begränsat antal platser. Anmälan och betalning sker via Matchi alternativt till respektive kursledare. Först till kvarn som gäller!

Aktuella kurser finner Ni på www.matchi.se

 

Övriga kurser/lektioner:
Ni kan även boka privatkurser/lektioner, se nedan.

Andreas Wilsander

Har en gedigen bakgrund inom racketsport, både tennis och squash. Har tävlat på nationell nivå. Utbildad tennistränare (GTU) och har numer även förkovrat sig i padeltennisens övningar, träningsupplägg och strategier.

Email: info@jonkopingpadelcenter.se

 

Joaquin Zalazar

Från och med  2018- 08-05 kommer det finnas möjlighet att boka Joaquin för privatkurser/lektioner. Måndagar – Fredag mellan kl.08.00-15.00.

Född och uppvuxen i Argentina, där jag ägnade mycket tid åt att spela rugby och padel. I Argentina var padel väldigt populärt i början av 90 talet, jag spelade professionellt, reste runt hela Argentina och blev juniormästare och även mästare i U23. Jag bestämde mig dock senare att fortsätta den professionella banan inom rugby. Jag har spelat rugby i Italien, England, Schweiz och Spanien. Efter min rugbykarriär ställde jag om och började jobba som kock. Idag äger och driver jag restaurang Matstudionjkpg på Bymarken.

Email: info@jonkopingpadelcenter.se